De ce sa oferi un trandafir criogenat

Trandafirii criogenati sunt mereu o surpriza placuta si eterna. Cu orice ocazie, florile se dovedesc a fi un cadou apreciat de oricine. Acest gest de oferire a une flori va insenina ziua destinatarului. Pentru a impresiona o persoana draga ofera-i un trandafir criogenat pentru a se bucura de beneficiile oferite de o floare eterna. Este vorba despre o veritabila floare naturala dotata cu un proces natural care asigura o conservare infinita.  Daca se respecta sfaturile de intretinere poti beneficia cel putin trei ani de un trandafir criogenat.

Trandafirul criogenat ofera o frumusete eterna capturata. De obicei, trandafirii rosii sunt cei alesi pentru persoana iubita. Trandafirul criogenat debordeaza de iubire si pasiune. Acest « buchet » mai special pare sa strige in orice moment Te iubesc. Aceasta pasiune enorma este capturata si asezata sub un clopot de sticla, asemeni Frumoasei din Padurea Adormita. Acest trandafir mistic este considerat simbolul cresterii spirituale.

Un buchet rotund care se intretine cu usurinta. Cu siguranta stii ca acest trandafir criogenat nu necesita o intretinere speciala. Trebuie sa te asiguri de faptul ca beneficiaza de o iubire suficienta si de o alimentatie sanatoasa. Petalele de trandafir isi pastreaza supletea si culoarea timp de patru ani. Locul ideal de amplasare a unui trandafir criogenat este un spatiu plin de iubire, care emana iubire. Acest trandafir nu trebuie udat sau umezit. Drept urmare, trebuie sa eviti o incapere umeda sau sa il pui la exterior. Acest lucru se datoreaza procesului clasic de naturalizare a trandafirului. Este vorba despre o liofilizare a vegetalului care s-a folosit in procesul de criogenare a trandafirului. Acest proces consta in inlaturarea umiditatii datorita unui tratament refrigerant. Dupa o perioada de congelare pentru a putea mentine trandafirul in perfecta stare, i se injecteaza un lichid de tip stabilizator fabricat pe baza de glicerina.

O compozitie florala speciala. Tija acestui trandafir este destul de robusta, flexibila si rezistenta. Aceasta tija simbolizeaza capacitatea fiintei umane de a primi mai multe lovituri. Partea inferioara a tijei simbolizeaza copilaria si, in maniera graduala, traseaza diferitele stadii ale existentei umane.

Decat sa oferi un cadou de care nu esti sigur ca va fi apreciat, opteaza pentru un trandafir criogenat, stiind ca frumusetea acestuia va ramane neschimbata timp de mai multi ani.

LEAVER YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.