Diferitele tipuri si stiluri de buchete de flori

Uneori, cand cauti o florarie online, ai o idee precisa in cap cu privire la cum ar trebui sa arate buchetul de flori, forma, florile si nuantele acestora. Uneori, te lasi pe mana specialistilor. Dar in cazul in care vrei sa faci tu singur o alegere, iata care sunt diferitele tipuri si stiluri de buchete de flori pe care poti miza.

Cel mai cunoscut- buchetul rotund uniflor. Buchetul rotund este atat de raspandit in zilele noastre incat are chiar doua sau trei subcategorii. Dat toate au un lucru in comun-  o forma semi-sferica si tijele taiate scurt. Dar in functiile de gusturile tale si de ocazie, poti alege mai multe modele, care vor incanta cu siguranta destinatara sa.

Florile mai rotunde sau mai circulare sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa compui cel mai frumos buchet rotund uniflor. Pentru 8 martie sau pentru o aniversare, poti alege bujorii, foarte rafinati, la fel ca si freziile sau lalelele, de altfel. Pentru aleasa inimii, trandafirii sunt cea mai buna alegere,mai ales cei rosii, incredibil de romantici.

Pentru un buchet mai tandru poti alege garoafele. Si daca vrei sa alegi un buchet rotund, plin de culoare si de veselie, nimic nu se compara cu floarea-soarelui.

Buchetul rotund decorativ este foarte apreciat de catre cei care adora sa amestece florile intre ele. Se poate compune din doua sau trei varietati de flori si este folosit pentru a infrumuseta interioarele caselor.

Foarte colorate, aceste flori sunt un adevarat deliciu.

Cel mai impozant- buchetul lung. Pentru buchetele mai lungi si rotunjite, se folosesc flori nobile pentru un rezultat de cea mai inalta prestanta. Astfel ca se pot folosi in acest caz crinii, amaryllis, gladiolele sau trandafirii roz.

Buchetul liniar pune cel mai bine in valoare florile mai originale si mai pretioase precum orhideile, crinii sau anthurium. Buchetul este compus pe o axa verticala si florile dispuse la diferite inaltimi.

Cel mai glamour- buchetul cu flori paralele. Elegant si foarte romantic, este fara indoiala elementul cheie al unor ocazii mai speciale. Florile sunt aici dispuse in jurul uni axe orizontale. Vor decora in mod divin o masa.

LEAVER YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.