Florile in tendinte pe care trebuie sa le ai in anul 2020

Decorurile de tip „urban jungle” sunt din ce in ce mai popularea in lumea decoratiunilor, deci nu e de mirare ca exista un interes din ce in ce mai ridicat pentru plantele de interior.

Deci fie ca te pricepi la gradinarit, fie ca nu, cu siguranta ca vei gasi o familie de plante care sa se potriveasca stllului tau de viata si care sa vina cu un plus de prospetime pentru decorul casei tale. Iata deci care sunt florile in tendinte ale anului 2020.

Sedum Morganianum. Este o planta suculenta foarte frumoasa, originara din Mexic sau din Honduras care apreciaza lumina intensa si directa.

Calathea ornata. Originara din padurile din America de Sud, aceasta planta se simte cel mai bine intr-un mediu mai umed si mai calduros precum baia.

Crotonul este o planta magnifica atunci cand vrei sa vii cu un plus de culoare pentru casa ta. Trebuie insa sa fii vigilent cu manuirea sa, deoarece este toxic.

Strelitzia Nicolai. Este o planta magnifica, gigant, ideala pentru a mobila un colt din living sau dintr-o alta incapere a casei. Datorita dimensiunii sale, cel mai adesea este confundata cu bananierul.

Sansevieria. Este o planta comuna, numita popular si Limba Soacrei. Si este cu siguranta cea mai usoara planta de intretinut. Adora locurile unde nu este atat de mare lumina si nu trebuie udata foarte des. Un adevarat miracol, o floare fermecatoare pentru cei care nu se pricep asa bine la gradinarit.

Cactusii. Cactusii sunt si ei din ce in ce mai populari atunci cand vrei sa vii cu un plus de originalitate pentru casa ta. Cu „modele” XXS sau gigantice, foarte inalte sau foarte delicate, sunt cea mai exotica alegere.

Calathea Rattlesnake. Este sublima, este decorativa si colorata, alegerea ideala pentru cei care vor sa puna in valoare o incapere mai minimalista.

Maranta Facinator. Este o planta magnifica, ideala pentru ca incaperile din casa ta sa capete aluri de jungla urbana. In plus, mai poate si purifica aerul.

Monstera Deliciosa Variegata. Are frunze mari, frumos decupate si foarte decorative. Si este o vedeta incontestabila pe Instagram!

Alocasia Amazonica. Numita si Urechi de elefant, aceasta planta este usor mai capricioasa, dar cu cele mai frumoase frunze decorative.

LEAVER YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.