Parfumeaza interiorul casei tale cu ajutorul florilor!

O casa care are un miros placut, imbatator si reconfortant nu se obtine doar prin intermediul odorizantelor sau parfumurilor din comert. Florile sau plantele care miros foarte bine pot sa fie cea mai buna alternativa naturala.

Muscata parfumata. Exista mai multe varietati de muscate iar unele dintre ele miros chiar foarte frumos. Muscata Geranium Rosat de exemplu difuzeaza un miros foarte placut de trandafir iar Muscata Lamaita va parfuma delicat casa cu un miros de lamaie.

Iasomia. Exista o multime de varietati de iasomie care miros foarte frumos si care raspandesc in interiorul casei cel mai frumos parfum. Iasomia Galbena sau cea stelata sunt in acest caz cea mai buna alegere. Deci aceasta floare gratioasa si delicata nu are doar un frumos efect decorativ.

Rozmarinul. Cunosti cu siguranta, aceasta planta drept o iarba aromatica, folosita in bucatarie, dar mirosul pe care aceasta il poate raspandi in casa este fantastic. Mirosul sau ne duce cu gandul la vara, la gratarele de afara si de aspusurile de soare si ne face sa ne simtim foarte bine.

Lavanda. Aceasta iarba in nuante de violet care raspandeste in jur cea mai dulce aroma se foloseste de foarte multa vreme in sapunuri sau parfumuri. Iar lavanda se poate cultiva foarte usor la interior, atata vreme cat are destula lumina si caldura.

Orhideea violet. Pentru ca florile acesteia ne duc cu gandul la o viorea, orhideea Miltona a fost numita si orhideea violet. Florile sale nu numai ca sunt magnifice, ci raspandesc cea mai imbatatoare mireasma.

Gardenia. Gardenia are cea mai puternica mireasma dulce, seara mai ales. Poti cultiva acest arbust ornamental in ghivechi sau direct in gradina, afara.

Caprifoiul. Daca iti plac miresmele dulci, in acest caz, iti va placea si caprifoiul. Seara, florile sale in nuante de purpuriu sau de galben ale acestei plante cataratoare pot invalui gradina ta in cel mai placut miros, care atrage si fluturii.

Trandafiri. Exista o multime de varietati de trandafiri, dar toate au ceva in comun- miros foarte frumos. Mai ales cele in nuante de roz si de galben care sunt un adevarat regal pentru simturi.

LEAVER YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.