Livrari Flori

       Aniversari, Ziua Indragostitilor, Martisor, Ziua Femeii, Sarbatori Pascale, Sarbatoarea Craciunului, bucuria venirii unui prunc pe lume, recunostinta, multumire, promovari, surprize, salut, pur si simplu o noua zi…toate aceste momente sunt marcate de FRUMUSETEA SI GINGASIA FLORILOR !

Buchete mai mici sau mai mari, aranjamente florare deosebite, cutii deko alcatuite din flori insotite de cadou sau nu, toate pot fi livrate de noi, direct la destinatar.

Ne-am propus sa va surprindem in mod placut cu fiecare moment, cu fiecare comanda.
Ce poate fi mai frumos decat oferi si sa primesti un buchet de flori doar pentru ca…si astazi a iesit soarele ! 
Te invitam sa tragi cu ochiul, de fapt nu te grabi si examineaza pe indelete galeria foto, apoi alege unul dintre buchetele sau aranjamentele prezentate. Nu uita de mentiunea din dreptul fiecarui produs care te invita sa iti poti alege florile preferate precum si culoarea lor in cazul in care nu te regasesti in nici unul din cele prezentate.

De la preluarea si confirmarea comenzii, livrarea se realizeaza in aprox. 4 ore, in functie de complexitatea aranjamentului.
Ne punem obrazul pentru prospetimea florilor si asteptam sa va citim bucuria in ochi !

Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 300 lei.

Evenimente Private

Avem pe parcursul vietii numeroase motive de sarbatoare ! Acestea sunt desavarsite in compania florilor, ele sunt cele care ne dau stare, ne creeaza un miraj, ne implinesc momentul ca sa nu mai vorbim de parfumul si frumusetea lor nesfarsita !

Impreuna putem face ca visul dumneavostra sa se materializeze in aranjamentele florale create de noi pentru unul din urmatoarele evenimente, unice pentru fiecare in parte :

Nunta

Botez

Zile de nastere

Majorat

Cerere in casatorie

Aranjamente Craciun

Alte sarbatori

Evenimente Corporate

Ce poate indulci mai mult evenimentele corporate clasice si sobre decat mireasma si magia florilor .Variatia lor e cea care ne confera avantajul de a creea aranjamente deosebite putand jongla cu flori de la cele gingase si delicate pana la cele exotice, cu durata mare de viata si armonizate perfect cu cadrul si tematica evenimentului in sine.
Va stam la dispozitie cu consultatii cu privire la oricare din urmatoarele :
• petreceri tematice
• aniversare firma
• receptii
• cocktail party
• intalniri speciale
• simpozioane
• sedinte foto