Stii ce semnficatie au florile tale preferate?

Semnificatia unor flori pentru a-ti decora mai usor viitoarele buchete!

Stii ce semnficatie au florile tale preferate?

Sa oferi si sa primesti cele mai frumoase buchete de flori este cel mai frumos lucru… florile sunt cel mai frumos lucru care readuc zambetul pe buze. Dar fiecare floare are propria sa semnificatie. Stii ce semnficatie au florile tale preferate?

Trandafirii rosii.

Sunt cea mai buna alegere atunci cand cineva vrea sa iti declare iubirea. Sunt simbolul pasiunii prin excelenta.

Orhideea.

Este o floare delicata, exotica si gratioasa, care reprezinta iubirea, luxul, forta si frumusetea.

Iasomia de iarna.

In limbajul florilor, Iasomia de iarna semnifica gratia si eleganta. Se mai spune de asemenea, ca inseamna „Vreau sa fiu totul pentru tine”.

Floarea- Soarelui.

Este o floare care ne duce cu gandul la soare, caldura si fericirea, dar si adorarea si longevitatea. Pe scurt, este floarea ideala pe care sa o oferi cuiva apropiat.

Irisul.

Irisul este promisiunea fericirii. Deci cele primesc un Iris sunt cele mai norocoase.

Bujorul.

In ceea ce priveste Bujorul, acesta exprima dorinta de a proteja si este un gaj de fidelitate. Nu e de mirare deci ca se mai regaseste in buchetele de mireasa.

Camelia.

Camelia inseamna mandria unei iubiri impartasite. Si inseamna mereu o dorinta, flacara din inima celui care alege sa o ofere… in plus, exprima la perfectie sentimente de adoratie, perfectiunea si frumusetea celei care o primeste.

Panselutele.

Sunt flori cu un limbaj foarte diversificat. Cele albe exprima prima iubire sau nasterea unei iubiri. Cele galbene inseamna dorinta de iubire, cele mov nostalgia iubirii cele roz fidelitatea in iubire si cele in nuante de portocaliu o dorinta intensa…

Lalelele.

Lalelele sunt si ele asociate cu iubirea, cu pasiunea, cu emotiile si sentimentele.

Trandafirii albi.

Fata de trandafirii rosii, trandafirii albi exprima puritatea si castitatea. Si in mod traditional, erau destinate doar  virginelor la inceput.

Macii.

Sunt flori delicate care se pot ofili foarte repede deci exprima fragilitatea in iubire.

Crinii.

Sunt flori nobile ce exprima iubirea si puritatea sentimentelor. Din acest motiv aceste flori sunt folosite si la nunti, simbolizand si iubirea adevarata, puternica si pura.

 

 

LEAVER YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată.